Ons assortiment

Welkom in de groene revolutie van moderne werkruimtes, waar kantoorplanten, plantenbakken, mosschilderijen en plantenwanden een prominente rol spelen in het creëren van gezonde, inspirerende en productieve omgevingen. In een tijdperk waarin het welzijn en de tevredenheid van werknemers centraal staan, vormen deze groene elementen een essentieel onderdeel van het hedendaagse kantoorlandschap.

Kantoorplanten

Kantoorplanten zijn niet langer alleen decoratieve toevoegingen, maar worden erkend om hun talrijke voordelen voor zowel het fysieke als het mentale welzijn. Ze zuiveren de lucht, verhogen de luchtvochtigheid en verminderen stress, wat resulteert in een gezondere en gelukkigere werkomgeving. Van luchtzuiverende kantoorplanten tot indrukwekkende palmen, er is een overvloed aan keuzes om aan de behoeften en stijlen van elk kantoor te voldoen.

U vindt hieronder een zorgvuldig samengestelde selectie van kantoorplanten en plantenbakken, dit is slechts een voorproefje van onze uitgebreide mogelijkheden.

Wij nodigen u van harte uit voor een persoonlijk gesprek, waarin wij graag met u de mogelijkheden verkennen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van uw kantoorruimte. Laat ons u begeleiden bij het creëren van een inspirerende en verfrissende werkomgeving die zowel esthetisch als functioneel is.

Plantenbakken

Plantenbakken voegen niet alleen groen toe aan elke ruimte, maar bieden ook veelzijdigheid en flexibiliteit in het ontwerp. Van strakke en moderne ontwerpen tot meer organische en natuurlijke esthetiek, plantenbakken kunnen worden aangepast aan de specifieke vereisten van elke werkruimte. Ze dienen als prachtige accenten op bureaus, balies, vergadertafels en andere gemeenschappelijke ruimtes.

Ontdek een wereld van verfijnde mogelijkheden met onze diverse selectie plantenbakken. Elk stuk belichaamt vakmanschap en elegantie, verkrijgbaar in een scala aan maten, kleuren en materialen. Alleen de hoogste kwaliteit plantenbakken vinden hun weg naar onze collectie, zodat uw interieur of kantoor verrijkt wordt met een vleugje stijlvolle verfijning.

Laat uw ruimte tot leven komen met onze zorgvuldig samengestelde selectie, waar voor elke setting een passende plantenbak te vinden is, die precies dat extra’s biedt waar u naar op zoek bent.

Mosschilderijen

Mosschilderijen brengen een uniek element van natuurlijke schoonheid naar binnen, waardoor ruimtes worden getransformeerd in rustgevende en visueel stimulerende omgevingen. Deze kunstwerken, samengesteld uit levend mos en andere natuurlijke materialen, bieden een rustgevende esthetiek en dragen bij aan een gevoel van verbondenheid met de natuur, zelfs in de meest stedelijke omgevingen.

Laat u betoveren door de hedendaagse trend van mosschilderijen. Ontdek ons uitgebreide assortiment, waarin elk stuk verkrijgbaar is in verschillende maten en een verscheidenheid aan mossoorten. Van het weelderige platmos tot het delicate bolmos en het sierlijke rendiermos, elk met zijn eigen unieke tinten. Laat uw creativiteit de vrije loop en kies voor een combinatie die perfect past bij de ambiance van uw kantoor.

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen en samen de mogelijkheden te verkennen om uw kantoorruimte te verrijken met de tijdloze schoonheid van mosschilderijen.

Plantenwanden

Plantenwanden zijn de ultieme expressie van groen op kantoor, waarbij hele muren worden omgezet in levende kunstwerken. Deze verticale tuinen bieden niet alleen een spectaculair visueel effect, maar dienen ook als krachtige luchtzuiveraars en geluidsisolatoren, waardoor ze perfect zijn voor drukke kantooromgevingen.

Ontdek de groeiende populariteit van plantenwanden, een groen statement in elke ruimte. Onze mobiele plantenwanden zijn direct uit voorraad leverbaar, met het voordeel van eenvoudige verplaatsbaarheid en weelderige beplanting aan beide zijden. Ideaal als decoratieve afscheiding, creëert deze wand een oase van natuurlijke schoonheid.

Voor al uw vragen over afmetingen en meer, nodigen we u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Laat ons u helpen bij het verwezenlijken van uw groene visie, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

Of het nu gaat om het verbeteren van de luchtkwaliteit, het verhogen van de productiviteit of het bevorderen van het welzijn van werknemers, kantoorplanten, plantenbakken, mosschilderijen en plantenwanden spelen een essentiële rol in het vormgeven van moderne en gezonde werkruimtes. Ontdek de mogelijkheden van groen op kantoor en laat de natuur binnen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons:
Stefan van der Knaap (adviseur groene ruimtes)
06 28 54 41 61

Of mail ons
info@knaap-interieurbeplanting.nl