Ons assortiment

Plantenbakken

Ontdek een wereld van verfijnde mogelijkheden met onze diverse selectie plantenbakken. Elk stuk belichaamt vakmanschap en elegantie, verkrijgbaar in een scala aan maten, kleuren en materialen. Alleen de hoogste kwaliteit plantenbakken vinden hun weg naar onze collectie, zodat uw interieur of kantoor verrijkt wordt met een vleugje stijlvolle verfijning.

Laat uw ruimte tot leven komen met onze zorgvuldig samengestelde selectie, waar voor elke setting een passende plantenbak te vinden is, die precies dat extra’s biedt waar u naar op zoek bent.

Kantoorplanten

U vindt hieronder een zorgvuldig samengestelde selectie van kantoorplanten en plantenbakken, dit is slechts een voorproefje van onze uitgebreide mogelijkheden.

Wij nodigen u van harte uit voor een persoonlijk gesprek, waarin wij graag met u de mogelijkheden verkennen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van uw kantoorruimte. Laat ons u begeleiden bij het creëren van een inspirerende en verfrissende werkomgeving die zowel esthetisch als functioneel is.

Mosschilderijen

Laat u betoveren door de hedendaagse trend van mosschilderijen. Ontdek ons uitgebreide assortiment, waarin elk stuk verkrijgbaar is in verschillende maten en een verscheidenheid aan mossoorten. Van het weelderige platmos tot het delicate bolmos en het sierlijke rendiermos, elk met zijn eigen unieke tinten. Laat uw creativiteit de vrije loop en kies voor een combinatie die perfect past bij de ambiance van uw kantoor.

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen en samen de mogelijkheden te verkennen om uw kantoorruimte te verrijken met de tijdloze schoonheid van mosschilderijen.

Plantenwanden

Ontdek de groeiende populariteit van plantenwanden, een groen statement in elke ruimte. Onze mobiele plantenwanden zijn direct uit voorraad leverbaar, met het voordeel van eenvoudige verplaatsbaarheid en weelderige beplanting aan beide zijden. Ideaal als decoratieve afscheiding, creëert deze wand een oase van natuurlijke schoonheid.

Voor al uw vragen over afmetingen en meer, nodigen we u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Laat ons u helpen bij het verwezenlijken van uw groene visie, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons:
Stefan van der Knaap (adviseur groene ruimtes)
06 28 54 41 61

Of mail ons
info@knaap-interieurbeplanting.nl